AVEENO ® Healthy Looking Skin. It’s in our nature.

Aveeno® - vårt uppdrag

MISSION.

AVEENO® har sin oprindelse i vores tro på, at balance er nøglen til velvære. Det er derfor, vi bruger banebrydende videnskab til at omdanne naturens ingredienser til produkter, der balancerer og fornyer din hud. Med kliniske resultater for at bevise deres effektivitet.

Aveeno® historia - tidskrift

VORES BAGGRUND.

At tro på naturen er hemmeligheden bag menneskers sundhed. To amerikanske brødre, Sidney og Albert Musher, begyndte at studere fordelene ved havre allerede i 1945. Havre er en ingrediens, der har været brugt i hudpleje i umindelige tider for sin evne til at berolige og fugte huden. Brødrene opdagede styrken af ​​fintmalet havremel til at pleje tør hud. Dermatologer fra den velkendte Mayo Clinic opdagede deres banebrydende arbejde, og AVEENO®-mærket blev født.

I over 70 år har vi offentliggjort kliniske forsøg, der understøtter fordelene ved havre og andre naturlige ingredienser.

På det seneste har vores forskning bidraget til den videnskabelige forståelse af kroppens mikrobiom på alle stadier af livet. I dag er AVEENO®-forskere industrieksperter i den mikrobielle mangfoldighed af både sund og ubalanceret hud.

Vi vil fortsætte med at samarbejde med forskere, der opdager naturlige ingredienser, der forbedrer hudens velvære, da vi ønsker at fortsætte vores innovation.

Dette er en af ​​grundene til, at AVEENO®-mærket er vokset til et holistisk skønhedsmærke, der globalt tilbyder innovative produkter til krop, hår og babypleje.

Aveeno® vårt engagemang för välmående

VORES FORPLIGTELSE TIL VELVÆRE.

Vi hos AVEENO® er forpligtet til sunde, holistiske metoder, der sikrer, at vi altid gør det rigtige for dig og din familie. Her er vores holdning til, hvad der er vigtigt for dig.

INGREDIENSER

"Godt nok" er aldrig godt nok i vores AVEENO® produkter.

Vores interne standarder i forbindelse med produktsikkerhed og råvarekvalitet er meget strenge. Vi tager højde for alle elementer i vores produkter – hvor det kommer fra, hvad det gør, og hvordan det påvirker dig og din hud.

Vi bruger kun ingredienser, der passerer vores strenge 5-trins sikkerhedsproces.

VIDENSKAB

Siden AVEENO® begyndte at samarbejde med Mayo Clinic, har vores forskning ydet et væsentligt bidrag til videnskaben om huden.

Siden 2001 har vores R&D-team gennemført over 80 kliniske forsøg offentliggjort i videnskabelige tidsskrifter.

  • Effekten af produkter, der indeholder kolloid havre, er blevet testet i mere end 25 undersøgelser, der omfattede mere end 2.500 frivillige med tør hud.
  • Vi fandt for nylig, at havrens præbiotiske egenskaber bidrager til balancen i hudens mikrobiom, hvilket er vigtigt for hudens velbefindende.
Use transparent background for content area?: