WHAT’S YOUR SKIN TYPE?

Skin Relief Lotion von Aveeno®

Er din hud meget tør og irriteret?

En svækket hudbarriere, der mangler fugt, lipider og fedtstoffer, påvirker hudens velbefindende og forårsager tørhed. Huden føles stram, irriteret og ru, og den kan endda begynde at virke skællende. Huden kan være meget tør over hele kroppen eller på visse områder – hænder, knæ, folder og hovedbund er almindelige steder.

Begyndelsen af meget tør hud kan også påvirkes af interne faktorer som ældring eller hormonelle ændringer, som ses hos kvinder i overgangsalderen, eller medicinske tilstande som atopisk dermatitis, hypothyroidisme, diabetes eller underernæring (mangel på A-vitamin). Medicin til medicinske tilstande som forhøjet blodtryk (såsom diuretika), kolesterolsænkende medicin og acne (såsom retinoider) kan også udtørre huden.

Når din hud føles sådan, kan den også være overfølsom og let forværres af koldt, tørt vejr eller visse sæber, rens og parfume. Kløe gør det værre og kan føre til kløe og revner, der kan få huden til at blive betændt, endda inficeret.

Dermexa cream von Aveneo®

Meget tør og kløende hud, med tendens til eksem?

Uanset om du lider af meget tør, kløende hud selv eller dit familiemedlem gør, kan det påvirke hverdagen. Fra at bekymre sig om at blive værre til frustration med tør og kløende hud, der er mange grunde til, at det kan have både mentale og fysiske påvirkninger.

Det er vigtigt, at meget tør kløende hud og hud, der har tendens til at få eksem, plejes ordentligt for at sikre, at det har minimal indvirkning på dit og din families liv. At bære tøj med naturlige fibre som bomuld, påklædning efter vejret for at undgå dehydrering af huden og have en fugtgivende hudplejerutine kan hjælpe med at reducere tørhed.

Use transparent background for content area?: 
Category: