Sustainability Caring for Sensitive Skin and the Planet

Aveeno® genomtänkta formuleringar

GENNEMTÆNKTE FORMULERINGER

INGREDIENSER

Det, vi tilsætter i vores produkter, er lige så vigtigt som det, vi udelukker fra dem. Vores mål er kun at bruge ingredienser, der opfylder de højeste standarder og prioritere dem, der er skånsomme mod både din hud og vores miljø.

AVEENO® produkter:

  • Indeholder havre og andre effektive ingredienser, der plejer meget tør hud.
  • Baseret på videnskabelige og kliniske sikkerhedsvurderinger af høje standarder.
  • Vores mål er at optimere bionedbrydeligheden af vores produkter og fortsætte med at innovere, så vi kan træffe de rigtige valg for forbrugernes velvære og en sund fremtid for vores miljø.
  • Effekten af produkter, der indeholder kolloid havre, er blevet testet i mere end 25 undersøgelser, der omfattede mere end 2.500 frivillige personer med tør hud.
  • Siden 2001 har vores R&D-team gennemført over 80 kliniske forsøg offentliggjort i videnskabelige tidsskrifter.
  • For at vurdere vores produkters indvirkning på miljøet bruger vi et patenteret system i USA kaldet Global Aquatic Ingredient Assessment Tool™, GAIA™. Det giver os mulighed for at udvikle produkter, der har mindst mulig indvirkning på miljøet, primært ved hjælp af ingredienser, der ikke er skadelige for havets liv og økosystem. Læs mere om GAIA™ her.
Aveeno® etisk jordbruk & inköp

ETISK LANDBRUG OG FORSYNING

Fra dag ét har vi arbejdet med familieejede gårde for at købe og pleje vores havre på en måde, der bevarer deres renhed og gavnlige for hudens egenskaber. Det gør vi på et miljømæssigt samvittighedsfuld måde.

Vi køber vores havre fra familieejede gårde, der ligger i køligere områder, der er bedst egnet til deres vækst. Det perfekte match af køligere klima og lav luftfugtighed giver en ekstra fordel for vores præbiotiske havremel, som er minimalt behandlet.

Vores havremel er lavet af havremel af fødevarekvalitet.

Vi bruger miljøvenlige praksisser som lav varme og mindst mulige skift i produktionen.

For at minimere energiforbruget under transporten bruger vores leverandør en blanding af tog og lastbil fra gård til fræsecenter.

Dermexa Wash von Aveeno®

BÆREDYGTIG EMBALLAGE

For at beskytte vores miljø er vi forpligtet til at reducere emballageaffald og bruge mere genanvendelige, genanvendte og vedvarende materialer.

  • Alle AVEENO®-flasker kan genbruges*
  • Alle vores kartoner er FSC-certificerede (Forest Stewardship Council)
  • I løbet af de næste par år er vores mål at øge brugen af genanvendte emballagematerialer, herunder genanvendt plast (PCR, Post-consumer recycled ) og genanvendt materiale i vores papemballage.

* Gælder for EU (herunder Danmark) og Storbrittanien
 

VORES FORPLIGTIGELSE

Vores engagement indenfor videnskab, udvikling og sundhed stopper ikke kun ved Aveeno® produkter.

Lær, hvordan vores virksomhed, Kenvue, udvikler bæredygtige produkter for at hjælpe os med at leve et sundere liv på en sundere miljø.

Use transparent background for content area?: